Vi har lansert nye websider på engelsk. Welcome to our new website frontkom.com!

Blockchain

center title invert-text-color full-width

Innovasjon for sikkerhet

Blockchain (blokk-kjede) er et raskt voksende teknologifelt med potensiale for å revolusjonere og forbedre bank-, forsyningskjeder og andre transaksjonsnettverk, og kan skape nye muligheter for innovasjon.

Blockchain-teknologi danner grunnlaget for en offentlig delt ordrebok (ledger) som kan brukes til å spare tid når du registrerer transaksjoner mellom partene, fjerner kostnader knyttet til mellommenn, og for å redusere risikoen for svindel og manipulering.

Mørk tangle

Mer enn Bitcoin

Kryptovalutaer som Ethereum, Bitcoin, Nano og IOTA er ulike typer desentraliserte kryptovalutaer som har hver sine interessante bruksområder, styrker og svakheter.

Ethereum er laget med tanke på å lage desentraliserte smarte kontrakter og DAPPS (desentraliserte apps), Bitcoin er et betalingsmiddel, mens Nano og IOTA begge har en ulik tilnærming til kostnadsfrie transaksjoner, noe som gjør de spesielt egnet for å være en kritisk del av Internet of Things (IoT) med mikrotransaksjoner.

bjerknes-browserac5f.png

Lurer du på hvordan din bedrift kan gjøre nytte av blockchain-teknologi? Snakk med oss først.

Frontkom jobber aktivt med flere prosjekter innen blokkjede-teknologi og har fått støtte fra Google til å utvikle kryptoløsninger for mediebransjen.