Din leverandør av Wordpress i Norge

bg-brown invert-text full-width center

Profesjonell WordPress utvikling

Med WordPress får du svært mye god funksjonalitet ut av boksen, enten du skal lage en nettbutikk, markedsføringsside eller nettavis.

Om Frontkom

 

I Frontkom er vi 45+ utviklere, konsulenter, designere og prosjektledere.

Vårt hovedkontor er i Norge, med team i Portugal og et team i Polen.

Frontkom kontorer

Frontkom jobber blant annet med mediehus, høyskoler, næringsliv og offentlig sektor.

Se våre referanser

Din digitale strategi

Som et fullservice byrå er vårt hovedmål at du som kunde lykkes på web.

Det betyr at vi hjelper deg med de tekniske detaljene i en WordPress installasjon, men også helhetlig markedsføring.

Dette innebærer blant annet design, måling/analyse, annonsering og lynrask hosting.

Inbound_methodology (1)

Hvorfor velge Frontkom?

support

Senior utviklere

Vi har 20+ senior PHP-utviklere og konsulenter med svært høy kompetanse på WordPress. Vi leverer kode av høy kvalitet som gir en sikker og rask nettside.

ide2

Kreative designere

Nettsiden din skal være noe kan være stolt av å vise frem. Vår designprosess sikrer et design som passer perfekt til din merkevare og dine mål.

tid

Erfarne prosjektledere

Prosjektstyring basert på smidig/agile tankegang og erfaring med 80+ utviklingsprosjekter. Flere av våre prosjektledere er PRINCE2 sertifiserte.

Integrasjoner

 

Skal din nettside kommunisere med et annet system? Dette krever ofte dedikert programmering, og vi har svært høy kompetanse på slike integrasjoner.

Typiske integrasjoner gjelder for eksempel CRM, lagersystemer, Single Sign-on og e-post systemer. Integrasjoner og automatiserte prosesser gjør at du kan spare mye tid og penger.

Integrasjoner nettside

God match for WordPress

Nettbutikk: WooCommerce er en e-handelsløsning bygget på WordPress, og lar deg sette opp produkter, rabatter, betalingsløsninger og mye mer.

Nettavis: WordPress passer glimrende til nettaviser, med sine gode redaktørfunksjoner, og godt tilrettelagt for søkemotoroptimalisering (SEO).

Markedsføringssider: Foreninger, bedrifter, NGOer og offentlige tjenester trenger ofte nettsider med mye innhold som må være godt strukturert.

Kampanjesider: En enkeltstående WordPress side kan være en god match for en spesifikk kampanje som skal kjøres, for eksempel på et subdomene.

Hvorfor er WordPress så populært?

kredittkort

Åpen kildekode

Det er gratis! Ingen lisenser, ingen fakturaer i postkassa fra WordPress. Det gjør at du kan bruke mer penger på design og innhold i stedet.

ux

Lett å bruke

Å jobbe med innhold er kjapt og effektivt, og sidebyggeren Gutenberg er den beste sidebyggeren på markedet.

globalt

Mange utviklere

På verdensbasis finnes det ca 30.000 utviklere, og det finnes en plugin for nesten alt, noe som gjør utviklingen billigere.

Gutenberg Cloud

 

Gutenberg er den nye sidebyggeren i WordPress. Gutenberg Cloud er en løsning vi har laget for å kunne bruke samme designelementer i flere ulike CMS/nettløsninger. 

Vår visjon er at Gutenberg skal bli "sidebyggeren for det åpne internettet". Dette har vakt oppsikt i flere leire, både i WordPressmiljøet men også i andre CMS som Drupal og Laravel.

Sjekk ut Gutenberg Cloud og test hvordan det er å jobbe i Gutenberg på vår nettside Gutenberg Cloud.

gutenberg-cloud