Nå gjør vi Drupal sexy (med hjelp fra WordPress)

Opplev nye Drupal med Gutenberg sidebygger.

Publisert

Det er én ting alle ønsker, uansett publiseringsløsning: Et effektivt og moderne grensesnitt for å lage selgende landingssider og artikler.

Drupals trauste grensesnitt kan være vanskelig i bruk, særlig når man skal bygge komplekse sider. Alle feltene oppleves fort overveldende! Om du er kjent med moduler som Panels, Parapgraphs eller Layout, kjenner du begrensningene.

Dette gjør onboarding av nye medhjelpere vanskelig, og dine kreative satsinger blir kanskje heller ikke som forventet. Dette kan være frustrerende, og lite inspirerende.

I 2018 bør et CMS føles smooth. Å lage profesjonelle sider og artikler skal være enkelt!

Vi føler med deg. Bokstavelig talt. Som én av Norges største Drupal-leverandører, har vi investert svært mye tid i plattformen. Det er få norske bedrifter som bruker så mye tid i Drupal som oss! Nettopp derfor ønsket vi å gi Drupal at løft.

Gutenberg: Et fantastisk grensesnitt for innholdsredigering

Gjennom vår kjennskap til WordPress-miljøet, ble vi tidlig pirret av deres React-prosjekt for bedre skriveopplevelse. Mer funksjonalitet i et enklere grensesnitt? Hundrevis av timer med brukertesting? API-basert? Open source? Vi var hekta.

Vi snakker om WordPress-prosjektet Gutenberg. Gjennom to år har kjerneutviklerne fokusert på å:

  • Radikalt forenkle grensesnittet
  • Gjøre det enkelt å bygge kreative sider
  • Lære av nye plattformer som Medium.com
  • Bli attraktive for fremtidens utviklere

Vi så ingen grunn til at Drupal ikke skulle dra nytte av dette. Hvorfor kan ikke Drupal også være sexy? Takket være vår erfaring med både Drupal, WordPress og React, har derfor Frontkom-utviklere og designere gjenskapt hele opplevelsen i Drupal. Ja, dette er stort: Gutenberg har kommet til Drupal.

Slik blir “nye” Drupal med Gutenberg

 

drupal-page-builder

 

Med Gutenberg får du:

  • Superraskt grensesnitt
  • Layout-kontroll
  • Sett inn blokker i siden
  • Autolagring
  • Auto embed av video og SoMe-poster
  • Full kontroll over farger og fontstørrelser

I tillegg har vi utviklet egne moduler spesielt tilpasset Drupal – alt i et lekkert UI!

Frontkom har gjort all utviklingen i dialog med utviklere fra Automattic. Nå er vi i sluttfasen av første implementering! I kommende måneder vil løsningen rulles ut til våre kunder. Senere vil vil slippe koden ut til hele Drupal-fellesskapet verden over – vi gleder oss som små barn.

Gutenberg kan også spare dere for kostbare Drupal-tilpasninger i nye webprosjekter. Spar dere frustrasjon, og opplev et intuitivt verktøy som løfter websidene deres!

Ta kontakt i dag for å høre mer om hvordan Gutenberg kan gi verdi til akkurat dere. Med Gutenberg for Drupal kan du oppnå mer – på kortere tid.

PS: Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdateringer om lanseringen, eller kontakt oss for å høre mer.

Mer om Gutenberg: