Personvern

Informasjonskapsler (Cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler til å innhente ikke-personlig informasjon fra online besøkende for å forbedre deres online opplevelse og tilrettelegge besøket deres på nettstedet. Informasjonskapsler er små filer som blir lagret på datamaskinens harddisk. Nettsteder kan bruke informasjonskapsler for å gjenkjenne gjentatte besøkende og spore bruksatferd og samle sammenlagte data som muliggjør forbedring av innholdet.

Dette nettstedet setter kun førsteparts-informasjonskapsler.

Hvis en besøkende ikke ønsker at informasjon blir samlet inn gjennom bruk av informasjonskapsler, tillater de fleste nettlesere at brukeren avviser informasjonskapsler.

Webanalyse

Frontkom samler inn opplysninger om besøkende på frontkom.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker for å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet vårt. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted for å samle inn statistikken. Vi bruker også analyseverktøyet Piwik på vårt nettsted. Dette er et verktøy med åpen kildekode (GPL) og som er installert på en egen server hos oss.

Vi bruker også verktøyet HotJar som brukes til å danne et bilde av bruksmønstre, heatmaps og analyse av skjemaer.

Vi respekterer også innstillinger for ”Do Not Track” i brukerens nettleser (gjelder headerne X-Do-Not-Track og DNT). Funksjonen for Do Not Track er inkludert i de fleste nye nettlesere. Den kan alternativt legges inn av brukeren selv.

Videresalg av informasjon

Frontkom videreselger under ingen omstendigheter informasjon og/eller e-postadresser samlet inn via frontkom.no.