Din leverandør av Wordpress i Norge

Proff utvikling av verdens mest populære CMS

Kontakt oss

bg-brown invert-text full-width center

WordPress: CMS for fremtiden

Nettbutikker, nettsamfunn, kampanjesider, blogger eller nettaviser: WordPress kaprer markedsandeler på alle typer nettsider.

Siden 2014 har WordPress posisjonert seg som et fullskala-CMS. Spør solide enterprise aktører som Time, Techcrunch og Sony. 

WordPress er en vinner innenfor alle CMS, både open source og andre.

Ingen publiseringsløsning er mer populær. WordPress er faktisk nesten 10 ganger større enn nærmeste konkurrent!

Hvorfor er WordPress så populært?

ux

Arbeidsflyt

Nettredaktører er glade i WordPress. Opprettelse og endring av innhold er kjapt og enkelt

money

Åpen kildekode

WordPress som kjerneprodukt er gratis. Ingen dyre lisenser, ingen fakturaer fra WordPress.

globalt

Mange utviklere

På verdensbasis finnes det ca 30.000 utviklere, og det finnes en plugin for nesten alt noe som gjør utviklingen billigere.

Nettbutikk med WooCommerce

Woocommerce er en nettbutikkløsning bygget på WordPress. I Norge er ca 30% av nettbutikkene bygget på WooCommerce

woocommerce_markedsandel_norge.png

Lekker nettavis med WordPress

Vi har nå over 12 nettaviser og magasiner på vår state-of-the-art nettavisløsning Newsfront. Blant annet Computerworld og Norsk Golf. Nå også med WordPress som backend!

computerworld.jpg

Integrasjoner

En WordPress nettside for bedrifter trenger ofte å snakke med andre systemer: CRM, lagersystemer, Single Sign-on, epost systemer etc.

Vi rådgir og utvikler løsninger som gjør din WordPress nettside i stand til å automatisere oppgaver som gjør at du sparer tid og penger.
bjerknes-browser.png

Brukervennlighet, sosiale funksjoner og kort time-to-market, er noen av grunnene til at WP stadig oftere seiler opp som førstevalget.

WordPress: en del av din digital strategi

Som et fullservice byrå er vårt hovedmål at du som kunde lykkes på web! Vi ønsker å se helheten, ikke bare de tekniske detaljene i en WordPress installasjon.

Betalingsløsninger, måling, automatisert markedsføring og annonsering er spesialområder hvor vi har investerert mye kompetanse.


Cecilie og Anders

Hvorfor WordPress fra Frontkom?

Prosjektledelse

Prosjektstyring basert på smidig/agile tankegang og erfaring med 80+ utviklingsprosjekter. Vi legger vår stolthet i å levere på budsjett og sette realistiske mål og rammer.

Senior utviklere

Vi har et titalls dyktige PHP-utviklere og årelang erfaring med WordPress. Vi leverer kode av høy kvalitet som gir en sikker og rask nettside.

Design

Full designprosess eller implementere andres design som et WordPress-theme. Responsiv design og universell utforming er en selvfølge.